22 november 2005

Delirous? skuffer ikke!


Delirious? er et av mine store favorittband. Jeg har lengtet og ventet på deres nye utgivelse "The mission bell". Og D: skuffer selvsagt ikke. CDn dumpet ned i postkassa rett før helgen. Etter å ha hørt den noen ganger, kan jeg bare fastslå: dette er balsam før hjerte, sjel og ører. Rett og slett!

For spesielt interesserte kan man klikke HER for å lese en review av albumet. Og for dere som ønsker å lytte på 30 sekunders klipp av hver sang, er det bare å klikke HER. Når jeg lyttet til disse klippene for et par-tre uker siden, fikk jeg med en gang følelsen at dette er lovende. Men når jeg fikk høre albumet i sin helhet, skjønte jeg at disse korte klippene ikke yter albumet rettferdighet.

Vil også nevne at dette er en plate som vokser for hver gjennomlytting. Derfor vil karakteren jeg nå setter, være av midlertidig art: 8/10.

2 kommentarer:

Simon W sa...

hei Rune.

Tusen takk for dine musikk-tips. Jeg har ennå ikke hört på D's nye cd, men har hört 2 av låtene live i sommer, og de var veldig bra.

Nomark Wesley sa...

Merk følgende:

Leter du etter et EGET FINANSIELT LÅNSSELSKAP som gir deg lån mellom 50.000 Euro og 50.000.000 Euro (for et bedrifts- eller bedriftslån, personlig lån, boliglån, billån, gjeldskonsolidering, risikokapital, helsetjenester, etc.) har du blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon på grunn av en eller annen grunn? Søk nå og få reelt økonomisk lån behandlet og godkjent innen 3 dager. NOMARK LÅNEFIRM. eller landets internasjonale pass for bekreftelse. Vår tilbakebetaling av lån starter 1 (ett) år etter at du har mottatt lånet ditt, og varigheten på tilbakebetaling varierer fra 3 til 35 år. Vårt firma trenger også en person som kan være vår representant i ditt land.

NOMARK LÅNEFIRM
E-post: nomarkloanfirm@hotmail.com
C.E.O Mr.Nomark Wesley.