23 november 2005

Julebord, MP3 og Tyrkia...


Det er jo ikke hver dag man har så mye å skrive om. Men har man en dagbok, så har man en dagbok... for en blogg er vel en dagbok, vel? En offentlig sådan. Så selv om jeg i mitt første innlegg klart sa at bloggen ikke kom til å bli oppdatert hver dag, så vil jeg likevel kremte ut litt på dager der jeg er "tom" også. Det er jo det en blogg handler om, ikke sant?

På fredagen tar jeg toget til Oslo sammen med en haug kollegaer. "Når, sa du?" "På fredda´n, sa jeg!" Da skal vi ha vårt årlige julebord på Valhall. Der skal vi overvære en stor julegalla med mange av de fremste artistene i Norges land; Kurt Nilsen, Venke Knutsson, Espen Lind, Harald Eia, Espen Eckbo, Thomas Gjertsen - for å nevne noen. Gallaen etterfølges av hotellopphold i hovedstaden. Dette blir nok en artig opplevelse, tror jeg.

Når man skal på tur, er det jo kjekt med MP3 spiller for hånden. Så i formiddag har jeg brukt litt tid på å fylle den med favorittmusikk. Det blir nok litt Delirious? på toget skal dere se (jmf gårsdagens blogg).

Kanskje du lurer på hva bildet oppe i høyre hjørne har med noe som helst å gjøre? Jeg var i Tyrkia i sommer sammen med familien. Jeg lå på solsengen med øynene lukket og nøt livet. Plutselig slår jeg opp øynene, og noen få meter over meg svever en mann! Jeg får tak i kameraet mitt og knipser i vei. Synes at det ble et artig bilde, om jeg selv får si det.

1 kommentar:

Nomark Wesley sa...

Merk følgende:

Leter du etter et EGET FINANSIELT LÅNSSELSKAP som gir deg lån mellom 50.000 Euro og 50.000.000 Euro (for et bedrifts- eller bedriftslån, personlig lån, boliglån, billån, gjeldskonsolidering, risikokapital, helsetjenester, etc.) har du blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon på grunn av en eller annen grunn? Søk nå og få reelt økonomisk lån behandlet og godkjent innen 3 dager. NOMARK LÅNEFIRM. eller landets internasjonale pass for bekreftelse. Vår tilbakebetaling av lån starter 1 (ett) år etter at du har mottatt lånet ditt, og varigheten på tilbakebetaling varierer fra 3 til 35 år. Vårt firma trenger også en person som kan være vår representant i ditt land.

NOMARK LÅNEFIRM
E-post: nomarkloanfirm@hotmail.com
C.E.O Mr.Nomark Wesley.