21 november 2005

Nå er jeg offisielt en blogger...

Man vil da ikke være noe dårligere enn andre. Dessuten må man jo til en viss grad følge noen strømninger i tiden. Blogging er jo etterhvert blitt et anerkjent og populært fenomen. Så hvorfor ikke kaste seg på bølgen? Jeg har tenkt på dette en stund, men har skjøvet det bort siden jeg ikke er så veldig fantasifull når det gjelder å offentliggjøre mine tanker. Vel, hva (les: hvem) fikk meg da til å ta det endelige skrittet? Det skal jeg herved offentliggjøre; Den godeste Simon Høidahl, delvis "svensk" og med egen blog. Jeg satt og leste i bloggen hans der han ramset opp sine favorittplater. Jeg fikk da lyst til å legge ut en kommentar på denne bloggen. Jeg skrev meg ferdig og skulle til å publisere det. Så viste det seg at jeg måtte være en blogger for å kunne legge inn en kommentar. Er det noe vits da, tenkte jeg. Etter å ha "zummet" meg noen sekunder, dukket de to uker gamle ordene fra Simons kjære bror, Ole-Johnny, inn i mitt sinn: "lag en blogg du også da vel...det er gjort på noen sekunder!" Jeg tok der og da en kvalitetsbestemmelse, og vips - i løpet av et nanosekund var jeg en blogger jeg også.

Så hvorfor kaller jeg bloggen min for Nettpuben? Ganske enkelt fordi jeg hadde en liten hjemmeside for noen år siden ved det navnet. Jeg synes navnet er fint og ønsket å videreføre det. Hva betyr navnet, sier du kanskje? Jeg anter at første del av ordet er ganske klart: "Nett" sier seg selv. "Puben" kan derimot gi ulike assosiasjoner. Det er ikke et sted jeg vanligvis henger, men ordet betyr "public house", altså et offentlig sted å komme til. På et slikt sted kan man komme å prate sammen og dele erfaringer, tanker og så videre. Jeg tenkte derfor at dette kan fungere som et offentlig sted på nettet der vi kan dele våre tanker med hverandre.

Lover ikke å ha nye bidrag hver eneste dag, men jeg er ihvertfall i gang.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Velkomen til bloggeuniverset.
Som du veit har eg drive på lenge, og det er faktisk gjevande, dersom ein gjer det skikkeleg;)


Alle saman: Sjekk gjerne ut mitt "Space"

Anonym sa...

Da er det bare å blogge på!

Nettpuben er et fint nanv, om jeg ikke husker feil så var jeg også med på en hjemmeside med et slikt navn:-)

Grattis Carlsen med en videreføring av nettets Public house....

Jon Erik Kristiansen

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Nomark Wesley sa...

Merk følgende:

Leter du etter et EGET FINANSIELT LÅNSSELSKAP som gir deg lån mellom 50.000 Euro og 50.000.000 Euro (for et bedrifts- eller bedriftslån, personlig lån, boliglån, billån, gjeldskonsolidering, risikokapital, helsetjenester, etc.) har du blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon på grunn av en eller annen grunn? Søk nå og få reelt økonomisk lån behandlet og godkjent innen 3 dager. NOMARK LÅNEFIRM. eller landets internasjonale pass for bekreftelse. Vår tilbakebetaling av lån starter 1 (ett) år etter at du har mottatt lånet ditt, og varigheten på tilbakebetaling varierer fra 3 til 35 år. Vårt firma trenger også en person som kan være vår representant i ditt land.

NOMARK LÅNEFIRM
E-post: nomarkloanfirm@hotmail.com
C.E.O Mr.Nomark Wesley.