24 desember 2007

GOD JUL!

I dag er det julaften, og jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle en god og fredfull jul.

PS! Husker dere mitt viktige riskremtips fra i forfjor? Gamle og nye lesere kan finne tipset HER. Jeg tipper dere som tar dere bryet til å lese dette geniale tipset kommer til å være meg evig takknemlig. Velbekomme! Og dere særinger som ikke spiser riskrem til dessert på julekvelden, klikk dere inn på tipset dere også. Det er nemlig fullt mulig å generalisere til å gjelde alle slags desserter. Bon apetit!

Jeg innser imidlertid at dette tipset kommer i seneste laget. Men for all del, man kan jo få nytte av det både i romjulsdagene og ved fremtidige julefeiringer.

1 kommentar:

Lise sa...

Måtte jo klikke meg videre til det gamle tipset ditt, og jeg er fortsatt veldig enig. Men vi tok ikke riskremen midt i pakkeutdelingen, men etterpå. Funker helt suverent det også! ;)

Ønsker dere en fortsatt God Jul!